Belgie Autoverhuur Gids

Wij bieden goedkope autoverhuur in Brussel, Belgie

Bereken uw prijs

 Vertrek locatie
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+
PRIJZEN VANAF
$19
PER DAG
16
PER DAG
Brussel Autoverhuur - Vanaf  19 USD / Vanaf 16 EUR

Winkel, Vergelijk & Bespaar op huurauto's Brussel

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Brussel

4.6 stars

4.6 / 5.0
Gebaseerd op de reacties van 206 op onze klantenquête..

4.6 stars 4.6 stars 4.6 stars 4.6 stars 4.6 stars 

Easy to find. Good price. New clean car.

-

Brussel Autoverhuur

De Brussel Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Brussel. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Brussel en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

De Brussel Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Brussel over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Brussel. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Brussel.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Brussel. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Voor hoe lang moet ik mijn rijbewijs hebben om een auto te huren in Brussels?
De meeste leveranciers moeten een geldig rijbewijs voor minstens één jaar. Sommige bureaus kunnen u vragen om een rijbewijs dat geldig is voor meer, bijvoorbeeld een, twee of zelfs drie jaar. Wij altijd adviseren onze klanten om de voorwaarden voor en de geselecteerde agentschap en auto en deze zorgvuldig te lezen. Bij het huren van een auto, uw rijbewijs moet hebben van de benodigde tijd van de geldigheid. Dit is een verplicht document en als u niet wilt verstrekken, de agent weigert om u de auto vanwege een ongeldig rijbewijs.

Wat gebeurt er als ik schade aan de huurauto?
De bestuurder is aansprakelijk voor alle schade aan de gehuurde auto. Het bedrag kan worden tot de geblokkeerde storten op uw creditcard. Voor een ongeval veroorzaakt, moet u een proces-verbaal. Neem ook direct contact opnemen met de lokale autoverhuur. Zij zal u instrueren wat is de procedure. Als u don't hebben een extra verzekering, heeft u mogelijk in rekening gebracht tot het bedrag van de betaling geblokkeerd op uw creditcard. Als u een volledige uitgebreide restitutie verzekering, vraag naar de factuur van de schade door de lokale onderneming. Met de factuur, kunt u een verzoek tot terugbetaling door de verzekering.

Moet ik vertrekken borg voor autoverhuur bedrijf verhuur van de auto in Brussels?
Bij aankomst door de lokale auto verhuur bedrijf, moet u een credit card op uw naam. Een borg zal worden geblokkeerd voor de duur van de huur. De borg is meestal van hetzelfde bedrag als schuld overmaat van Schade door Aanrijding. Zodra je terug de auto in dezelfde staat als het werd herdacht van de borg zal worden vrijgegeven. In het geval dat je de oorzaak van enige schade, die u in rekening wordt gebracht op uw storting. Houd er rekening mee dat het bedrag van de waarborgsom is afhankelijk van de auto categorie en de lokale autoverhuur. Het bedrag van de storting vindt u in de algemene voorwaarden van de betreffende auto.

Moet ik een credit card nodig om een auto te huren in Brussels?
To be able to rent a car, you will need to have a valid credit card in the name of the main driver. Please be advised without a proper credit card in the name of the main driver you will be not able to rent a car. Prepaid credit cards, cash or debit cards will not be accepted. Also, you cannot use credit card form somebody else. If you arrive at the local office and you cannot present a credit card on your name, the local agent will refuse to give you the car. A proper credit card is a mandatory document for renting a car.

Hoeveel bagage kan ik in mei huurauto?
Als een internet autoverhuur makelaar, wij bieden auto ' s door hun categorie en de juiste auto merk of model niet kan worden gegarandeerd, daarom kunnen we niet precies aangeven hoeveel koffers je kan passen in de auto. Het maken van de reservering op onze website wij stellen voor de hoeveelheid van de bagage die u kunt passen gemakkelijk in de auto het is echter geen strikte regel. Als u behoefte aan een meer ruime auto, omdat je bagage raden we aan te kiezen voor de auto categorie net een station wagon. Dit soort auto ' s meestal past heel grote bagage door zijn grote kofferbak. Alsjeblieft, worden geadviseerd om het onderzoek op de website om te kiezen voor de auto die bij uw wensen en verwachtingen. Onze vloot is zorgvuldig gekozen in belang om te voldoen aan de eisen van onze cliënten.

Other car rental locations in Brussel met dagprijzen

  • Brussel Ruisbroek 109.34 EUR
  • Brussel Avenue De La Couronne 109.34 EUR
  • Brussel Ixelles 109.34 EUR
  • Brussel Midi Trein Station 21 EUR
  • Brussel Saint Denis 21 EUR
  • Brussel South 22 EUR
  • Brussel Zaventem Centrum 19 EUR
  • Brussel Zaventem Int Luchthaven 17 EUR

Een deel van Ecommerce Group Ltd